Wonen

Wonen draait om meer dan de perfecte combinatie van meubels en decoratie. Het moet ook comfort bieden of wellicht bijdragen aan het leefklimaat. Wat doet een interieur met je ? Een interieur kan jou het gevoel geven dat je echt thuis komt. Maar ook kan het een manier zijn om vrienden of familie verbaasd te laten staan. Het is goed voor je gezondheid door rust en eigen smaak met elkaar te combineren. Maar ook is het vaak functioneel vooral wanneer je veel spullen of kinderen hebt. Een perfect meubel kan ook opbergruimte hebben. Dit word steeds meer verborgen maar het is wel nog aanwezig.

Leefklimaat verbeteren

Het leefklimaat bestaat niet alleen uit het plaatje huisje, boompje en beestje. Maar ook hoe functioneel zijn de apparaten in je huis. Of het nu gaat over verborgen kastruimte of slimme apparaten. Slimme apparaten kunnen dienen om een televisie juist weer te verbergen. Maar ook kun je instellen wat de juiste verlichting is vanaf een telefoon of tablet. Dit zorgt voor een goede belichting van de meubels of het creƫren van een echt goede filmavond. Een luchtbevochtiger of geurkaars kan zorgen voor een lekker fris uiterlijk. Dit versterkt het gevoel van thuiskomen!

Binnen interieur

Het is binnen belangrijk dat je jouw moment rust kunt pakken. Kies daarom voor een rustig kleurpallet en vul het aan met bijpassende accessoires. Wanneer je thuiskomt wil je namelijk niet op de kermis staan. Enkele uitzonderingen daar gelaten. Ook kun je het beste kiezen voor verven i.p.v. behang. Het is namelijk een heel werk om behang eraf te halen wanneer je iets anders wilt. Terwijl je met verf sneller klaar kunt zijn!

Buiten interieur

Voor buiten geven experts altijd de tip mee om praktisch te zijn. Het is mooi om een mooie tuin te hebben maar je moet er ook kunnen zitten. Vaak wil je op 2 plekken in de tuin kunnen zitten. Zorg dus dat je 2 ruime plekken hebt om jouw tuin set neer te zetten. Zo kun je altijd genieten van het weer maar zit de zon jou niet in de weg. Is het niet al te heet dan kun je er juist weer voor kiezen om in de zon te gaan zitten.