Is het je ooit opgevallen hoeveel sleutels een gemiddeld persoon op een bepaald moment bij zich heeft? Van de meeste mensen is bekend, dat ze ongeveer 15 sleutels bij zich hebben. Je hebt er meestal twee bij je voor in de auto, enkelen voor in huis, één voor de berging, een paar voor op kantoor en misschien ook nog wel een paar van het huis van vrienden. Zonder het te weten, heb je waarschijnlijk meerdere keren per dag met sloten te maken. Wat gebeurt er dan als je een aantal van die sleutels verliest? Slimme mensen bewaren reservesleutels, want anders moet je een slotenmaker bellen om je te komen helpen.

Slotenmakers zijn elke dag én de hele dag met sloten en sleutels bezig. Zij zijn de slotenexperts! Maar wat zijn nu enkele van de belangrijkste problemen waarmee een slotenmaker te maken krijgt? Een aantal van de dagelijkse problemen waarmee slotenmakers te maken krijgen, zijn:

Mensen die hun sleutels zijn verloren. Je zult versteld staan van het aantal mensen dat hun sleutels verliest of hun huis of de auto verlaten met de sleutels erin. Sommige mensen laten ze zelfs in het slot van de auto zitten, terwijl de motor draait.

Het vervangen van sloten – veel slotenmakers worden opgeroepen om sloten te vervangen wanneer iemand een nieuw huis, een appartement, een penthouse of een condominium betrekt.

Inbraken en ongeoorloofd binnentreden – de meeste slotenmakers hebben te maken met het vervangen van sloten nadat er een inbraak heeft plaatsgevonden. Dit is een vreselijke situatie omdat het probleem voorkomen had kunnen worden als de eigenaar voorzichtiger was geweest met het afgeven van zijn sleutel of de sloten had vervangen voordat hij het huis betrok.

De meeste slotenmakers stellen dat als mensen hun sloten periodiek zouden vervangen of elke keer dat ze naar een nieuw huis, een appartement of een condominium verhuizen, de meeste inbraken zouden kunnen worden voorkomen.
Als je naar een appartement verhuist, moet je huisbaas bereid zijn om te betalen voor de kosten van het inhuren van een slotenmaker. Maar zelfs als hij de sloten op je deuren niet zal vervangen, zou het je niet meer dan een paar honderd euro moeten kosten.

Het is belangrijk om te begrijpen dat elke persoon, die daar voor je heeft gewoond, waarschijnlijk een set van die sleutels heeft.

 

Neem contact op met ons voor hulp van slotenmaker 24 in Naaldwijk.

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *